თიბისი ბიზნესი განაგრძობს ბიზნესის მხარდაჭერას და ამ მიზნით მორიგ საგანმანათლებლო ტრენინგს სთავაზობს მცირე და საშუალო ბიზნესის წარმომადგენლებს.
პარასკევს, 13 სექტემბერს 11:00 საათზე, ონლაინ შეხვედრის რეჟიმში, სურსათის უვნებლობისა და HACCP-ის სისტემის შესახებ ტრენინგს ჩაატარებს ინგა ცერცვაძე, Adjara Group-ის სურსათის უვნებლობის შიდა აუდიტორი.
2-საათიანი ონლაინ ტრენინგი მოიცავს შემდეგ საკითხებს:
ზოგადი მოთხოვნები საკვები ობიექტის მიმართ
HACCP-ის ისტორია
წინასწარი მოსამზადებელი პროგრამები
კარგი წარმოების პრაქტიკა
კარგი ჰიგიენის პრაქტიკა
საკვებით მოწამვლა
საკვებთან დაკავშირებული საფრთხეები
ალერგენები
ჯვარედინი დაბინძურება
5 გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისთვის
რისკების კონტროლი სამზარეულოში
HACCP-ის 12 საფეხური
HACCP-ის სისტემის უპირატესობის დადგენა
შეხვედრაზე დასწრების მსურველებმა, გთხოვთ, გაიარეთ რეგისტრაცია:
სარეგისტრაციო ფორმა (google.com)
(R)